A zaj nem csak kellemetlen, de komoly egészségkárosító tényező is. A munkahelyi zaj csökkentése, és a környezet zajvédelme érdekében nagyon fontos feladat a zajcsökkentés és a hangszigetelés.

A leghatásosabb zajcsökkentési mód a gépek tokozása, a zajforrás izolálása a környezetből. Vállalatunk elsősorban ventilátorok, kompresszorok számára készít zajvédő burkolatokat. A Nyomda-Technika Kft. fennállása óta számtalan esetben végezte a nyomdagépek áttelepítésével egyidőben a nyomdagép zajszigetelő burkolatok szakszerű bontását és az új felállítási helynek megfelelő átalakítását, kiegészítését és újraépítését.

  • Az általunk tervezett és gyártott zajvédő burkolatok egyedi kialakításúak, az adott feladat figyelembe vételével készülnek. A gépek hűtéséről megfelelően kialakított szellőztetéssel gondoskodunk. Kívánságra a kompresszorok működése során keletkező hőt üzemcsarnokok fűtésére is felhasználhatjuk.
  • Az általunk alkalmazott anyagok: nyitott cellás poliuretán hab. Üveggyapotból és kőzetgyapotból készült hangelnyelő panelek segítségével a megengedett határértékek alá csökkentjük a zajkibocsátást.
  • A saját gyártású hangszigetelő házak beltéri és kültéri kivitelben is készülnek.

Referenciáink képekben

Vissza az energetikai szerviz oldalára