A nyomdaiparban a termeléssel párhuzamosan technológiai hulladék, makulatúra és jelentős mennyiségű szélvágat keletkezik a postpress folyamatok során. A hulladékelszívó rendszerek napjainkban nemcsak kényelmet biztosító berendezések a nyomdaiparban, melyek leegyszerűsítik a papírhulladék kezelésének módját, csökkentik az élőmunka igényt, hanem a modern gépek működési feltétele.

Energetika-légtechnikai üzletágunk egyik fő tevékenysége a papírhulladék-elszívó rendszerek tervezése, gyártása és telepítése. Az általunk tervezett, kivitelezett rendszerek mind egyediek, hiszen minden nyomda különböző gépekkel rendelkezik és egyedi felépítésű.

A Nyomda-Technika Kft. fennállása óta eltelt 20 év alatt több mint 300 különböző éretű rendszert épített ki Magyarországon és a környező országokban. Németor szágban is működik általunk épített rendszer.

  • A Nyomda-Technika Kft. által telepített berendezések nagy része saját tervezésű és gyártású. A tervezés és gyártás folyamán felhasználjuk az eddigi rendszereink működése során szerzett tapasztalatokat.
  • Kifejlesztettünk egy ATEX 94/9/EC tűzvédelmi direktívának megfelelő porleválasztó típust.
  • Legújabb rendszereinkbe a rádiófrekvenciás távirányítás lehetőségét is be tudjuk építeni.
  • 2004-ben és 2005-ben az általunk tervezett és gyártott berendezések innovációs
    díjakat nyertek.

Referenciáink képekben

Vissza az energetikai szerviz oldalára