Több mint 25 éves grafikai tapasztalattal várjuk kedves megrendelőinket. Eddigi munkáink széles spektrumot ölelnek fel a névkártyától a cégtábláig. Célunk a vevőkkel szemben a korrekt és pontos munkavégzés, mely mérsékelt árakkal párosul. Kérjük, tekintse meg munkáinkat és amennyiben további kérdése lenne, szívesen állunk rendelkezésére.

Esküvői Kiállítás és Vásár

Esküvői meghívók és hozzátartozó kellékek

Az ember életében az esküvő napja az egyik legszebb alkalom.
Ennek a kivételes ünnepnek a megrendezéséhez szükséges meghívó, menü-, ültetőkártya, ültetési rend tábla, jegypárna megléte fontos ahhoz, hogy még szebb legyen ez a nap. Egyéni elképzeléseit is megvalósíthatjuk, de a több száz darabból álló meghívó kínálatunk is segítségére lehet.

dekor_bg01

Dekoráció, grafikai tervezés és kivitelezés

Egy jól megtervezett arculattal vállalkozása még sikeresebb lehet.
Kiállítások alkalmával az egyedi megjelenés fontos ahhoz, hogy felfigyeljenek a szolgáltatásaira.
Korszerű géppark segítségével óriásposzter nyomtatásban, számítógépes betűkivágásban, különleges és egyedi nyomdai termékek kivitelezésében segíthetünk.

Kiadványok, névkártyák szerkesztése és kivitelezése

Ballagásra, egyéb rendezvényre normál és exkluzív kivitelben meghívók, prospektusok, hirdetések megtervezése a Tipo-Metszet stúdióban megrendelhető.
Az üzleti illetve a magánéleti kommunikáció nélkülönözhetetlen eleme a névjegykártya. Rendkívül fontos az első benyomás – névjegykártyáink esztétikus, jól megtervezett kivitelben a vevő elképzeléseihez igazodva készülnek

Kapcsolatfelvétel

Horváth-Karlovits Éva
Horváth-Karlovits Évagrafikus

Tipo-Metszet stúdió

4027 DEBRECEN, Böszörményi út 6.
(A Nyomda-Technika Kft. telephelyén)

Telefon: +36 52 416-695

Mobil: +36 30 562-7775

Fax: +36 52 346-219

www.nyt.hu/tipo