Gólya József közel negyed százada a Nyomda-Technika Kft. munkatársa. Kezdetben csőszerelőként dolgozott, de az évek során szakmai tevékenysége egyre szélesedett. Mára minden olyan gépszerkezetnek mesterévé vált, amiben valamilyen anyag áramlik. Legyen az folyadék, gáznemű közeg vagy szilárd anyag, vízpárától a nyomdafestéken át a papírhulladékig. Sőt, az utóbbi években már az elektronok áramlása is ide tartozik, hiszen nemrég villamos szerelésből is szakvizsgát tett.

Vezetőszerelőként a cég energetikai-légtechnikai üzletágának gyártási és kivitelezési munkáit irányítja. Kezei nyomát őrzi száznál is több papírhulladék-elszívó, légtechnikai, festékellátó és légnedvesítő rendszer szerte az országban Békéscsabától Győrig, Zalalövőtől Nyíregyházáig. De Hamburgtól Theszalonikiig számos európai nyomdában szerzett elismerést cégünknek csapata munkájával.

Kiváló kétkezi szakember, remek irányító és csapatjátékos. Mindemellett innovatív és újító elme. Több általa kidolgozott megoldás tette még hatékonyabbá és versenyképesebbé az üzletága munkáját.

Éltető eleme a munka. Nagy családja, négy gyermeke van. Feleségével a közelmúltban építettek – szinte saját kezűleg – új családi otthont maguknak.

További képek